Stockholm

Beskrivning

Nu söker vi personal till vår Åhléns lager i Jordbro.

Om oss

Insitepart är ett bemanning- och rekryteringsföretag inom lager och industri. Som anställd på Insitepart kommer du att ingå i vår uthyrningsverksamhet och arbeta med omväxlande uppgifter hos våra kunder i Stockholm med omnejd.

Vi är ett ungt företag som lägger stor vikt på din trivsel samt personliga utveckling. Många tjänster kommer att uppstå längs resans gång och det är bara du som bestämmer hur långt du vill nå. Vi ger dig goda chanser att få många kontakter samt referenser för framtida utmaningar. Våra uppdrag har bra arbetsmiljö samt goda arbetsförhållanden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team men även självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter inom lager som t.ex.  orderplock, packning och lossning. Truckkort är ej ett krav. Arbetet är fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft

Om dig

Vi söker dig som kommer ta ansvar för att kvalitén på det arbete du utför motsvarar kundernas behov, krav och förväntningar. Vi lägger stor vikt på kvalité och söker därmed dig med den lilla extra kvalitetskänslan. Det är viktigt att du som person ser helheten av ditt uppdrag, att du har en god social förmåga och förstår värdet av att du alltid representerar företaget.

Villkor

Tjänsten vi rekryterar till är en extra anställning vilket gör att man måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta innebär att måste arbeta 50% eller studera 100%. Arbetstiderna är lagda mellan Måndag-Fredag kl. 07-16 & vi ser att du kan jobba 2-3 dagar utav dessa.

Kvalifikationer

- Annan huvudsaklig sysselsättning

-Kvalitetsmedveten

-Positiv

-Flexibel

-Hög arbetsmoral

-Kunna arbeta minst 2-3 dagar i veckan mån-fre mellan 07-16

-Truckkort är meriterande men ej ett krav

Vi ser fram emot din ansökan!Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-03-01
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/33
Publicerat 2018-09-25
Sista ansökningsdag 2018-09-28

Tillbaka till lediga jobb