Stockholm

Om Insitepart

Insitepart AB är en Logistikpartner som erbjuder kundanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning, interimslösningar, truckutbildningar och konsulttjänster. Insitepart AB är relativt nyetablerade på logistikmarknaden men vi har en lång och bred erfarenhet bakom oss. Läs mer oss och våra tjänster på www.insitepart.se 

Om tjänsten

 

Är du i början av din karriär som ledare?

Vi söker just nu en teamledare till Åhléns lager i Jordbro. Tjänsten innebär att du är ansvarig för den operativa driften, samt kommer att leda det dagliga arbetet. Du kommer till stor del arbeta operativt i produktionen och hjälpa till med att coacha dina kollegor. Som teamledare har du full koll på verksamheten och ansvarar för att fastslagna rutiner och processer efterlevs och kommer vara ett nära stöd till platschefen. 

För att passa som teamledare tror vi att du har viss erfarenhet av ledarskap, samt lagervana. Vidare är du engagerad, pålitlig och trivs i ett högt tempo. För att lyckas i rollen som arbetsledare krävs det att du är strukturerad och ordningsam. Vi lägger stor vikt vid vilja och engagemang.

Du som söker ska inte vara rädd för utmaningar och för att sätta dina kunskaper på prov. Det finns stora möjligheter att växa långsiktigt i företaget och det är endast du som sätter dina egna gränser! Vi erbjuder dig en arbetsplats med stora chanser att utvecklas och klättra på karriärstegen. 

Det är meriterande om du har:

-       Tidigare erfarenhet av lager och logistik

-       God datorvana

-       Tidigare erfarenhet av någon form av ledarskap

 

Tillsättning kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat, så tveka inte att söka!Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 h / vecka
Ort Jordbro
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2
Kontakt
  • Sanna Nilsson, 0725539090
Publicerat 2018-02-14
Sista ansökningsdag 2018-02-28

Tillbaka till lediga jobb