Stockholm

Om Oss

Insitepart AB är en aktör som är specialiserad inom lager, logistik och industri. Vi erbjuder kundanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning, interimslösningar samt juniora och seniora konsulttjänster. Insitepart är ett ungt företag som har lyckats knyta till sig duktiga nyckelpersoner med mångårig erfarenhet och kompetens inom lager, logistik och bemanning.

Om tjänsten

Till ett företag i Upplands-Bro söker vi nu transportplanerare som kan jobba extra på söndagar. I rollen som transportplanerare kommer du framförallt arbeta med förberedelse och planering av transporter och transportbokning. Som transportplanerare ansvarar du för att godset kommer fram i tid, för att detta skall vara möjligt samarbetar du och håller en tät dialog med övriga logistikfunktioner inom företaget. Du kommer att vara anställd av Insitepart men uthyrd till vår kunds transportenhet i Bro. Tjänsten är extra på söndagar och beräknas starta snarast möjligt.

Vi söker Dig som studerar lager/logistik och vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier. Vi lägger stor vikt på kvalité och söker därmed dig med den lilla extra kvalitetskänslan. Det är viktigt att du som person ser helheten av ditt uppdrag, att du har en god social förmåga och förstår värdet av att du alltid representerar företaget. Vidare så krävs det att du har en god administrativ förmåga och känner dig bekväm med att arbeta i Excel. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt så är det viktigt att du kan hantera olika typer av människor och har en god problemlösningsförmåga. Har du arbetat med SAP tidigare så är detta meriterande.

Vi erbjuder dig Vi är ett ungt företag som lägger stor vikt på din trivsel samt personliga utveckling. Vi ger dig goda chanser att få många kontakter samt referenser för framtida utmaningar. Våra uppdrag har bra arbetsmiljö samt goda arbetsförhållanden

Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsterna ska tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat, så sök tjänsten redan idag!Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2017-09-01
Löneform Timlön
Anställningen avslutas 2017-12-31
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Extra
Ort Upplands-Bro
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/62
Publicerat 2017-08-23
Sista ansökningsdag 2017-09-11

Tillbaka till lediga jobb