Stockholm

Om Oss

Insitepart AB är en aktör som är specialiserad inom lager, logistik och industri. Vi erbjuder kundanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning, interimslösningar samt juniora och seniora konsulttjänster. Insitepart är ett ungt företag som har lyckats knyta till sig duktiga nyckelpersoner med mångårig erfarenhet och kompetens inom lager, logistik och bemanning.

Tjänsten

Till en av våra kunder i Kungsängen söker vi nu efter en lagermedarbetare som kan jobba extra under hösten, 2-3 dagar/vecka. Arbetstiderna är 07.00 – 16:00 mån -fre och du kommer att jobba med sedvanliga arbetsuppgifter inom lager som t.ex. inlagring, påfyllning, orderplock, packning och lossning. Arbetet är fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft.

Profil

Du som söker skall ha god fysik och trivs med att jobba i ett högt tempo. Det är viktigt att du som person ser helheten av ditt uppdrag, att du har en god social förmåga och förstår värdet av att du alltid representerar företaget.

Krav

Som person tror vi att du är noggrann, driven och strukturerad. Du kan ta egna initiativ och ställa upp när det behövs. För att trivas bör du har positiv inställning och god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av lager och truckkort är ett krav. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar heltid eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

 Vi ser fram emot din ansökan!
Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Timlön
Anställningen avslutas 2017-12-31
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Extra
Ort Upplands-Bro
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/61
Publicerat 2017-08-11
Sista ansökningsdag 2017-09-01

Tillbaka till lediga jobb